Μεγάλη γκάμα auto CPAP σε μοναδικές τιμές

auto CPAP RMS APAP20

admin

25/07/2016

Blog

auto CPAP RMS APAP20

ΑΓΟΡΆΣΤΕ ΤΗΝ ΣΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΤΙΜΗ

ΚΑΙ ΣΕ ΑΤΟΚΕΣ ΔΟΣΕΙΣ ΣΤΟ HOMECARESHOP.GR

Η αυτόματη συσκευή CPAP, RMS APAP20 είναι ένα νέο μοντέλο που παρά το μικρό του μεγέθους είναι τελείως αθόρυβο και ενσωματώνει όλες τις νέες τεχνολογίες. Η έγχρωμη οθόνη πολλαπλών ενδείξεων και η καταγραφή δεδομένων σε κάρτα SD κάνουν την παρακολούθηση της θεραπείας πολύ εύκολη.

Το RMS APAP20 είναι μια μικρή αθόρυβη και κομψή συσκευή, με τεχνολογίες που είναι φιλικές προς τον χρήστη, γεγονός που θα συντελέσει σε μια πιο άνετη θεραπεία και καλύτερη συμμόρφωση απο τον χρήστη.

Εύκολος χειρισμός: Με ένα μεγάλο κουμπί ON/Off, εναν περιστροφικό διακόπτη και πολύ εύκολο μενού, η ρύθμιση της συσκευής είναι απλή και εύκολη απο οποιονδήποτε.

Climate Control: Το APAP20 ενσωματώνει προαιρετικά και θερμαινόμενο υγραντήρα με 6 ρυθμίσεις θέρμανσης και ύγρανσης του αέρα για επίτευξη της ιδανικής θερμοκρασίας αέρα που θα κάνει τη χρήση του πιο ευχάριστη.

Αθόρυβη λειτουργία: Ακόμα και σε υψηλές πιέσεις η προηγμένη κατασκευή του APAP20 συντελεί στο πολύ χαμηλό επίπεδο θορύβου της συσκευής.

Λειτουργία μείωσης πίεσης κατά την διάρκεια της εκπνοής: Επειδή οταν είναι υψηλές οι πιέσεις, γίνεται πιο δύσκολη η εκπνοή, η συσκεύη παρέχει μια ρύθμιση κατα την οποία ανιχνεύεται η εκπνοή και μόνο κατα την διάρκειά της, μειώνεται η πίεση ωστε να μη γίνει ενοχλητικό στον χρήστη. (ρυθμιση 1,2,3,off)

Δυνατότητα λειτουργίας με εξωτερική μπαταρία: Όλες οι συσκευές CPAP λειτουργούν με παροχή ρεύματος. Η συγκεκριμένη μπορεί να λειτουργήσει και μέσω μιας εξωτερικής μπαταρίας, ωστε να καλύψει τον χρήστη και σε περιπτώσεις που δεν υπάρχει παροχή ρεύματος. (προαιρετικό αξεσουάρ κατόπιν παραγγελίας)

Παρακολούθηση της θεραπείας: Η καταγραφή των δεδομένων του ύπνου είναι μια σημαντική διαδικασία που αποσκοπεί στην χορήγηση των κατάλληλων πιέσεων και την καλύτερη συμμόρφωση του χρήστη. Το APAP20 καταγράφει ένα λεπτομερές ιστορικό της χρήσης μέσω κάρτας micro SD και παρέχει μια αναλυτική και ευανάγνωστη έκθεση ωστε να μπορεί να διαβάσει εύκολα ο θεράπων ιατρός. Η εξαγωγή των δεδομένων μπορεί να γίνει απο εμάς δωρεάν με αποστολή μόνο της κάρτας SD, ή ακόμα και απο τον ίδιο τον χρήστη αφού παρέχεται και CD με το λογισμικό της συσκευής.

Τεχνικά Χαρακτηριστικά

Διαστάσεις (Μ x Π x Υ) : 18 * 14.2 * 10.2 εκ.
Βάρος : 1,6 Κgr
Θόρυβος : <30dBa σε πίεση 10hPa

Εύρος τιμών πίεσης λειτουργίας : 4-20hPa
Τροφοδοσία : Εύρος τιμών παροχής ρεύματος 100-240V, 50-60Hz, Μέγιστη κατανάλωση ισχύος 70W
Εγγύηση καλής λειτουργίας : 2 έτη
Η συσκεύη παρέχεται πλήρης με κάρτα SD 4GB, τσάντα μεταφοράς και μάσκα

Related Posts

Συσκευή αποστείρωσης – απολύμανσης για CPAP & BiPAP

admin

25/10/2018

Blog

Ιδανική για προληπτική αποστείρωση σε ετήσια βάση ή κατόπιν αλλαγής του χρήστη της αναπνευστικής συσκευής. Έχει αποδειχθεί ότι σκοτώνει το 99,99% των μικροβίων και των βακτηριδίων. Στην όλη διαδικασία απολύμανσης δεν απαιτείται νερό, σαπούνι ή χημικό καθαρισμό. Μπορείτε να απολυμάνετε πλήρως το μηχάνημα CPAP και τα σχετικά εξαρτήματα συμπεριλαμβανομένης της μάσκας και των σωληνώσεων σας […]

Read More

auto CPAP Philips Respironics DreamStation

admin

28/11/2016

Blog

auto CPAP Philips Respironics DreamStation ΑΓΟΡΆΣΤΕ ΤΗΝ ΣΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΤΙΜΗ ΚΑΙ ΣΕ ΑΤΟΚΕΣ ΔΟΣΕΙΣ ΣΤΟ HOMECARESHOP.GR To νέο CPAP που σχεδιάστηκε σύμφωνα με τις ανάγκες σας! Μικρό μέγεθος & βάρος Αθόρυβη λειτουργία Έγχρωμη οθόνη LED, με εικονίδια τύπου Smartphone Αυτόματη προσαρμογή φωτεινότητας της οθόνης Αυτοδιάγνωση καλής λειτουργίας Ενημέρωση της πορείας της θεραπείας Ενσωματωμένο Bluetooth Αναλυτικές […]

Read More