Μεγάλη γκάμα auto CPAP σε μοναδικές τιμές

auto CPAP RESMED S10

admin

28/12/2015

Blog

auto CPAP RESMED S10

ΑΓΟΡΆΣΤΕ ΤΗΝ ΣΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΤΙΜΗ

ΚΑΙ ΣΕ ΑΤΟΚΕΣ ΔΟΣΕΙΣ ΣΤΟ HOMECARESHOP.GR

H συσκευή CPAP αυτόματης ρύθμισης, S10 Airsense της ResMed, παρέχει τον βέλτιστο συνδυασμό χαρακτηριστικών που ενισχύουν τη συμμόρφωση του ασθενή με την θεραπεία CPAP και εξασφαλίζουν την παρακολούθηση της πορείας του -ακόμα και από τον ίδιο τον χρήστη- στην έγχρωμη LCD οθόνη που διαθέτει η συσκευή.

Σε συνδυασμό με τις τεχνολογίες Easy-Breathe EPR, ClimateControl και Easy-Breathe, παρέχεται ο βέλτιστος συνδυασμός χαρακτηριστικών που ενισχύουν τη συμμόρφωση του ασθενή με την θεραπεία CPAP και εξασφαλίζουν την παρακολούθηση της πορείας της -ακόμα και από τον ίδιο τον χρήστη- στην έγχρωμη LCD οθόνη που διαθέτει η συσκευή, μέσω ολοκληρωμένης μνήμης 12 μηνών (SD Card).

Προαιρετικά, διατίθεται ο θερμαινόμενος υγραντήρας, o oποίος ενσωματώνεται στην συσκευή S10 Autoset με σκοπό να αντιμετωπίσει προβλήματα που δημιουργούνται σε ένα μικρό ποσοστό των ασθενών που υποβάλλονται σε θεραπεία CPAP όπως: ξηρότητα στην μύτη, στο στόμα ή στον λαιμό, συμπτώματα αντίστοιχα του κρυώματος όπως καταρροή και ερεθισμός στα μάτια, φταρνίσματα και αίσθηση ότι ο αέρας είναι παγωμένος, ειδικότερα τον χειμώνα.

Στην περίπτωση όπου χρησιμοποιείται ο θερμαινόμενος υγραντήρας προαιρετικά συστήνεται η χρήση του ClimateLine, ενός θερμαινόμενου σωλήνα της ResMed, χάρη στον οποίο μπορεί ο χρήστης να καθορίσει την ιδανική θερμοκρασία του αέρα που επιθυμεί χειμώνα – καλοκαίρι (Climate Control), επιτυγχάνοντας έτσι την απόλυτη άνεση και συμμόρφωση.

Τεχνικά Χαρακτηριστικά

Διαστάσεις (Μ x Π x Υ)                   : 116 mm x 255 mm x 150 mm
Βάρος                                                 : 1245 gr
Θόρυβος                                            : 24-26dBA (σε πίεση 10cmH2O)
Εύρος τιμών πίεσης λειτουργίας : 4-20cm H20
Τροφοδοτικό                                    : 90W

  • Εύρος τιμών παροχής ρεύματος                  : 100-240V, 50-60Hz
  • Ονομαστική τιμή για χρήση σε αεροπλάνο  : 110V, 400Hz
  • Τυπική κατανάλωση ισχύος                           : 70W (80VA)
  • Μέγιστη κατανάλωση ισχύος                          : 110W (120VA)

Related Posts

Συσκευή αποστείρωσης – απολύμανσης για CPAP & BiPAP

admin

25/10/2018

Blog

Ιδανική για προληπτική αποστείρωση σε ετήσια βάση ή κατόπιν αλλαγής του χρήστη της αναπνευστικής συσκευής. Έχει αποδειχθεί ότι σκοτώνει το 99,99% των μικροβίων και των βακτηριδίων. Στην όλη διαδικασία απολύμανσης δεν απαιτείται νερό, σαπούνι ή χημικό καθαρισμό. Μπορείτε να απολυμάνετε πλήρως το μηχάνημα CPAP και τα σχετικά εξαρτήματα συμπεριλαμβανομένης της μάσκας και των σωληνώσεων σας […]

Read More

auto CPAP Philips Respironics DreamStation

admin

28/11/2016

Blog

auto CPAP Philips Respironics DreamStation ΑΓΟΡΆΣΤΕ ΤΗΝ ΣΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΤΙΜΗ ΚΑΙ ΣΕ ΑΤΟΚΕΣ ΔΟΣΕΙΣ ΣΤΟ HOMECARESHOP.GR To νέο CPAP που σχεδιάστηκε σύμφωνα με τις ανάγκες σας! Μικρό μέγεθος & βάρος Αθόρυβη λειτουργία Έγχρωμη οθόνη LED, με εικονίδια τύπου Smartphone Αυτόματη προσαρμογή φωτεινότητας της οθόνης Αυτοδιάγνωση καλής λειτουργίας Ενημέρωση της πορείας της θεραπείας Ενσωματωμένο Bluetooth Αναλυτικές […]

Read More